Кримінал

Посадовця Кропивницької міської ради викрили на хабарі

Правоохоронці задокументували отримання декількох фактів отримання неправомірної вигоди посадовцем Кропивницької міської ради. Про це інформує МОЄ МІСТО з посиланням на сайт Національної поліції у Кіровоградській області.

Як стало відомо МОЄ МІСТО із власних джерел, обшуки в управлінні торгівлі Кропивницької міської ради проходили ще на початку місяця. Водночас підозрюваний є співробітником іншого управління.

У повідомленні Нацполіції зазначається, що посадовець за винагороду сприяв підприємцям у отриманні дозвільних документів на здійснення сезонної торгівлі.

“У межах кримінального провадження було задокументовано отримання декількох фактів неправомірної вигоди – 8 500 грн”.

За нашою інформацією, мова йде, зокрема, про видачу карток обліку підприємцям. Але питання “вирішити” так і не вдалося.

“Задокументували корупційну діяльність головного спеціаліста міськради оперативники управління стратегічних розслідувань в Кіровоградській області спільно зі слідчими Кропивницького управління поліції”, – ідеться на сайті Нацполіції.

На підставі отриманих доказів посадовцю було повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України. Крім того, встановлюється коло осіб, які можуть бути причетні до цього злочину. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *