Політика

Сплату податків і зборів обговорили в Кропивницькій міській раді

У Кропивницькій міській раді під головуванням заступника міського голови Олександра Вергуна відбулося засідання комісії з питань забезпечення своєчасності та повноти сплати податків і зборів.
 
– Дякуючи Збройним силам України ми нині маємо можливість жити і працювати в нашому місті. У штатному режимі функціонують медична, освітня, соціальна, житлово-комунальна сфери. Окрім цього, надається суттєва допомога ЗСУ і територіям, які найбільше постраждали від російської агресії. Зауважу, що все це працює лише за умови своєчасного надходження до місцевого бюджету фінансів, суттєвою складовою у структурі яких є сплата суб’єктами господарювання податків, – сказав Олександр Вергун.
 
Предметом розгляду на засіданні стало питання надходження місцевих податків і зборів до бюджету громади за січень-березень 2023 року. Як повідомила начальниця фінансового управління Любов Бочкова, за вказаний період бюджет виконано з темпом зростання.
 
Також члени комісії заслухали шістьох суб’єктів господарювання, які допустили податкову заборгованість по орендній платі за землю.
 
У процесі підготовки до засідання один суб’єкт господарювання частково зменшив борг та гарантував, що до кінця травня нинішнього року повністю погасить заборгованість.
Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *