Суспільство

У Кропивницькому відбувся концерт з нагоди Дня молоді та Дня Конституції

Музичний подарунок отримали кропивничани до Дня молоді та Дня Конституції України.  Талановита молодь Кропивницького вітала своїх земляків запальним концертом, організованим  силами управління молоді та спорту Кропивницької міської ради.

Багато хорошої, якісної та драйвової музики прозвучало у понеділок, 28 червня на майданчику перед краєзнавчим музеєм.

Молодість – неповторна пора в житті кожної людини, вона веде в світ романтики, в світ пошуків та відкриттів. Це підтвердили усі виконавці святкового концерту: вихованці Кропивницького Центру дитячої та юнацької творчості Акім Гугленко і Дар’я Цигульска, юні солістки  Марія Жилун та  Софія Михайленко, – ідеться на сайті міської ради.

З юних років закладати надійний фундамент всього свого майбутнього життя, вчитися досягати успіхів, кохати і обов’язково перемагати, бути впевненими у власних силах, любити своє місто і свою країну  закликали молодь Кропивницького учасники блискучого тріо «Колорит» із Кропивницького професійного ліцею сфери послуг і торгівлі.

Підтримку від глядачів  усіх вікових категорій отримала чарівна і елегантна Вселюбая  – Анстасія Хоуп зі своєю авторською програмою та учні  НВО №24, переможці багатьох пісенних конкурсів, яскравий дует «Smile» та хореографічний колектив «Алтея», талановиті виконавці Максим Козиний  і Олександра Борохович.

А яскравим фіналом свята став виступ професійних музикантів, які  виплеснули у вечірній Кропивницький неймовірно потужний заряд драйву та шаленої творчої енергії. Кропивничани довго не відпускали зі сцени  музикантів кавер гурту Heat Beat, підтримували їх гучними оваціями і голосними «Браво!».    

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *