Суспільство

“Діти України”: у бібліотеках Кропивницького стартує новий проєкт

Вже з 11-го лютого у бібліотеках МЦБС Кропивницького розпочнуться заняття для діток 3-6 років за проєктом “Діти України”.
 
У травні минулого року у Львові, стартувала програма від міжнародної благодійної організації Worldwide Orphans для роботи з дітьми, які зазнали травм з початку російського вторгнення – «Діти України».
Днями у кропивницькій Центральній міській бібліотеці імені Володимира Панченка відбулась презентація досвіду львівських бібліотекарів.
 
Основною метою цієї майстерні було знайомство працівників бібліотек кропивницької системи з програмою міжнародної благодійної організації WWO.
 
Троє кропивницьких бібліотекарок – Ольга Данова, Катерина Богдашова та Анастасія Полянська уже пройшли спеціальне навчання за цією програмою і готові працювати з дітками.
 
Програма розрахована на всіх дітей України, не залежно від того, з якого вони міста — тилового чи охопленого війною. Методика, за якою працюють із дітками передбачає перш за все читання, а також різні майстерки на розвиток дрібної моторики рук, різноманітні ігрові активності – пісні, руханки – все, що може допомогти дітям адаптуватися та соціалізуватися, працювати самостійно, в парах і в команді.
 
Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *