Суспільство

Книгу “Про це говорили завжди” презентують у Кропивницькому

У Кропивницькому відбудеться презентація книги Андрія Яцкула «Про це говорили завжди». Відбудеться захід у Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Є. Маланюка.

Організаторами виступили Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є. Маланюка, Кіровоградська обласна організація Національної спілки письменників України, управління молоді та спорту КОДА.

“Андрій Яцкул цього року став переможцем обласного літературного конкурсу ім. Валерія Гончаренка. Друкувався в українській та зарубіжній періодиці. “Про це говорили завжди” – перша прозова збірка автора. У книзі вміщені оповідання та новели про те, що об’єднує усіх нас – про почуття, пошуки щастя, захоплення та пристрасті, які змінюють героїв книги та їх сприйняття світу. Книга сповнена надзвичайної ліричності, душевності, ностальгії за прекрасним та примарним почуттям любові. Цю книгу однозначно варто читати усім цінителям художнього слова, а ще краще – завітати на гостини до бібліотеки та відкрити для себе поетичний світ молодого письменника родом із Кропивницького, а нині – доцента кафедри аграрних наук Політехнічного інституту УніЛаСаль, м. Бове (Франція)”, – ідеться у прес-релізі.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *