Кримінал

Жителя Кіровоградщини, який займався мародерством на Київщині, взяли під варту

Мешканцю Кіровоградщини, який займався мародерством, повідомили про підозру.

За процесуального керівництва Голованівської окружної прокуратури повідомлено підозру та взято під варту чоловіка, який грабував будинки мешканців Київської області, повідомили в прес-службі прокуратури Кіровоградської області.

За версією слідства, мешканець Голованівського району у березні поточного року, перебуваючи на території тимчасово окупованого військовими російської федерації Макарівського району Київської області, вчинив ряд крадіжок, поєднаних з проникненням до житла.

Після евакуації з тимчасово окупованої території чоловік приїхав до одного з сіл Голованівського району та з собою привіз частину награбованого (гроші, цінні метали).

В ході проведення досудового розслідування награбоване вилучено, встановлено та допитано свідків, проведено інші слідчі дії щодо встановлення всіх обставин події. Наразі чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Його протиправні дії кваліфіковано за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування здійснюється слідчим відділенням поліції Голованівського РВП ГУНП в Кіровоградській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *