Кримінал

Злодія в законі “Армена Хохла” на Кіровоградщині оголосили в розшук

43-річного жителя Кіровоградщини Армена Хачатряна, який відомий в статусі так званого “злодія в законі” на прізвисько “Армен Хохол”/”Армен Знам’янський” оголосили у розшук в Україні та внесли до переліку осіб, які переховуються від органів досудового розслідування. Про це інформує “Моє Місто” з посиланням на “Детектив інфо“.

Відповідний профайл короля злочинного світу, якому 17 травня поточного року було оголошено про підозру в створенні організованої злочинної організації (ч.1 ст.255 КК України), 2 червня 2021 року з’яився на сайті Міністерства внутрішніх справ.

Датою зникнення Хачатряна в Управлінні стратегічних розслідувань Нацполіції в Кіровоградській області вказано 19 травня 2021 року.

Раніше повідомлялося, що саме 19 травня Ленінський райсуд Кіровограда відмовив у задоволенні клопотання про надання дозволу на затримання “Армена Хохла” з метою його приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Служитель Феміди Олена Лук’янова тоді дійшла висновків, що правоохоронцями не доведено той факт, що кримінальний генерал переховується, або ухиляється від слідства.

Згідно викладеній в матеріалах судового реєстру підозри “злодію в законі”, йому закидають ідеологічне верховодство створеним в ДУ “Кропивницький слідчий ізолятор” угрупованням, учасники якого “кошмарили” інших ув’язнених (передусім тих, яким інкримінуються так звані “непопулярні статті” Кримінального кодексу України), вимагаючи в них сплати коштів у так званий “общак”, а також в якості “компенсації” за програш в карти, причетність до розповсюдження наркотиків тощо.

Безпосереднім “куратором” так званого “тюремного ОЗУ” силовики вбачають 31-річного смотрящего за Кропивницьким СІЗО Арсена Мартиросяна (“Арсен”), а його найближчими спільниками називають двох чоловіків, які також утримуються в установі – 30-річного Івана Скрипку на прізвисько “Ваня чорний” та 29-річного Артема Панченка (“Артем Хохол”). Окрім арештантів, ймовірним членом угруповання, членам якого загалом закидають за період з липня 2018 по листопад-грудень 2019 року десять епізодів вимагання коштів у потерпілих на загальну суму в 117,4 тис. грн., вбачають 32-річного мешканця Кропвницького Едуарда Богатиря, що на момент здійсення злочинів перебував на волі.

З матеріалів судового реєстру випливає, що 28 травня 2021 року Богатирю було обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту строком на 50 діб.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *