Кримінал

Кіровоградщина: службовця Укртрансбезпеки викрито на вимаганні неправомірної вигоди від підприємців

 За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури на корупційному  злочині викрито службову особи Центрального міжрегіонального управління Укртрансбезпеки у Кіровоградській області.

За даними слідства, заступник начальника вказаного Управління налагодив на території міста та області механізм щомісячного отримання від підприємців, які займаються перевезеннями пасажирів та вантажів, неправомірної вигоди за не створення перешкод у господарській діяльності підприємства та не складення адміністративних матеріалів за виявлені порушення.
 
Операція з викриття була проведена правоохоронними органами учора, 29 квітня. Заступника начальника було викрито безпосередньо після отримання неправомірної вигоди за травень від представника одного із підприємств обласного центру.
 
Наразі тривають невідкладні слідчі дії та вирішується питання про повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та встановленні всіх осіб, причетних до вчинення вказаного кримінального правопорушення.
 
Досудове розслідування здійснюють слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві.
 
Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *