Кримінал

Справу щодо заволодіння житлом для медиків на Кіровоградщині направили до суду

Кіровоградською обласною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно директора одного із товариств з обмеженою відповідальністю, який виконував підрядні роботи з реконструкції будівлі під відомче житло медикам, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 191, ч.1 ст.366  КК України.

За даними слідства,  у 2018 році  у м. Бобринець, за рахунок субвенції з державного бюджету розпочалась реконструкція будівлі дитячої консультації Бобринецької ЦРЛ під відомче житло для медичних працівників.
Директор фірми-підрядника, яка виконувала ремонтні роботи на вказаному об’єкті, у  порушення вимог договору підряду, в акти виконаних робіт умисно вніс неправдиві відомості щодо обсягу та переліку  фактично виконаних робіт та будівельних матеріалів, що не відповідало дійсності, чим спричинив матеріальну шкоду державі на суму 172 тис грн.
 
Наразі директору ТОВ інкримінується  вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.191  (привласнення майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч 1 ст.366  (службове підроблення) КК України.
 
Досудове розслідування кримінального провадження  здійснювалиють слідчі  слідчого відділення поліції №3 Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області.
 
Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *