Вся Україна

В Одеській міськраді проводять обшуки, у Миколаївській вже провели. У нас все спокійно

Протягом останнього часу інформаційний простір українців, зокрема, був заповнений матеріалами щодо проведення обшуків у кабінетах співробітників Миколаївської міськради. Сьогодні з’явилась інформація про перевірку детективами НАБУ робочих і житлових приміщень низки чиновників Одеської міськради.

МИКОЛАЇВ

28 грудня правоохоронці провели низку обшуків у кабінетах посадовців Миколаївської міської ради стосовно привласнення коштів місцевого бюджету, виділених на роботи з облаштування парків, скверів та ремонту тротуарної плитки, що виконуються на замовлення ДЖКГ.  Зазначається, що у жовтні 2019 року між однією з фірм-підрядників та з Департаментом житлового-комунального господарства Миколаївської міської ради була укладена угода щодо капітального ремонту скверу та території Національного університету кораблебудування імені Адмірала Макарова в Заводському районі Миколаєва.

Правоохоронці встановили, що роботи за вказаним договором проводились не в повному обсязі, а загальна їхня вартість завищена на понад 200 тисяч гривень.

 

Під час обшуків вилучили документи, договори підрядів, чорнові записи, зразки тротуарної плитки, які в 

Правоохоронці повідомили про підозру в службовій недбалості начальнику одного з відділів Департаменту житлово-комунального господарства міськради. Санкція статті передбачає обмеження волі до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

ОДЕСА

Детективи Національного антикорупційного бюро проводять обшуки в робочих і житлових приміщеннях низки чиновників Одеської міськради сьогодні, 25 лютого.

Як повідомили джерела в мерії, обшукують кабінети і домівки віце-мерів Павла Вугельмана і Світлани Бедреги, а також начальника управління Державного архітектурно-будівельного контролю міськради Олександра Авдєєва.

В рамках якого кримінального провадження ведуться ці дії, поки невідомо.

На сайті “Української правди” зазначається, що журналісти звернулася по коментар до НАБУ.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *