Кримінал

За умисне вбивство жінки на Кіровоградщині злочинець отримав 12 років в’язниці

У Кропивницькому Ленінський районний суд ухвалив вирок 38-річному уродженцю м. Мукачево у виді 12 років позбавлення волі за вчинення умисного убивства жінки. Про це повідомили у прокуратурі області.

За принципової та послідовної позиції державного обвинувача по справі чоловіка визнано винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого п.13, ч.2 ст. 115 КК України.

Подія мала місце у лютому цього року у с. Констянтинівка Новомиргородського роайону. Чоловік знаходився у стані алкогольного спяніння, почав конфліктувати зі своєю знайомою, а згодом конфлікт переріс у сварку та бійку. Чоловік обурений емоційною поведінкою жінки узяв господарський хомут та затягнув його на шиї жінки. Коли жінка перестала проявляти ознаки життя, чоловік, щоб приховати сліди злочину, переніс тіло до господарського цеху та з п’ятиметрової висоти кинув його до підвального приміщення, прикидавши його землею та сміттям.

У ході судового розгляду справи чоловік свою вину в інкримінованому злочині визнав повністю та щиро розкаювався у вчиненому.

Наразі вирок суду ще не набрав законної сили, триває час на апеляційне оскарження.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *