КриміналПолітикаСуспільство

На Кіровоградщині за добу поліцейські припинили діяльність 4 гральних закладів

Факти надання послуг у сфері грального бізнесу були виявлені у ході відпрацювання, спрямованого на викриття та припинення незаконної діяльності, пов’язаної з проведенням азартних ігор у казино, покерних клубах, залах гральних автоматів, букмекерських конторах або наданням можливості доступу до них через мережу Інтернет в інтерактивних клубах.

Під час проведення заходів працівниками управління стратегічних розслідувань здійснено відпрацювання 79 об’єктів, у яких можливо надаються послуги, що суперечать вимогам Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

У результаті виявлено 4 таких факти. У Кропивницькому припинено діяльність покерного клубу, грального закладу під виглядом інтерактивного клубу та залу гральних автоматів. В Олександрії також викрито діяльність грального закладу, що функціонував під виглядом інтерактивного клубу.

Поліцейські виявили та вилучили столи для гри в покер, фішки, карти і чорнові записи, 43 одиниці комп’ютерної техніки (системні блоки і монітори), які використовувались для надання послуг у сфері грального бізнесу, та гральні автомати.

За усіма фактами інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

 

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *