Політика

На інвестиційному форумі Табалова закликали працювати сумлінніше, а Гройсмана назвали “недоучкою”

Сьогодні, 28 травня, в приміщенні ПАТ НВП “Радій” проходить галузева сесія “Будівництво. Енергозбереження. Архітектура” Муніципального інвестиційного форуму “TIME to INVEST”. Президент “Всеукраїнської спілки виробників будівельних матеріалів” Іван Салій емоційно “пройшовся” по будівельній галузі, як у Кропивницькому, так і по державі в цілому. І.Салій повідомив, що в державі за останній час використали на будівництво 3,2 мільярди євро, в той час, як у сусідній Польщі цей показник 48 мільярди євро, а в Турції – 130/

“Нам підвищують тарифи і кажуть, що зростає ВВП. Розповідають про успіх. Який успіх? Прем’єр Гройсман, який про це каже, просто вінницький недоучка. Це не команда професіоналів, це “дворова футбольна команда з Європи”, – зазначив Іван Салій. 

Президент “Всеукраїнської спілки виробників будівельних матеріалів” також зауважив, що окрім низьких темпів будівництва по всій державі, в Україні відсутня дієва програма по доступному житлу. За його словами, в Європі немає аналогів ситуації, коли відповідні ініціативи реалізовуються майже стовідсотково за кошти громадян. І. Салій наголосив, що країна наразі навіть не випускає скло.

 
 

Тенденція на Кіровоградщині, зокрема, у Кропивницькому, суттєво не відрізняється від загальнодержавної. Іван Салій звернувся до секретаря міської ради Андрія Табалова, який у період відпустки міського голови, здійснює його повноваження:

“Не треба вітати мене з восьмим березням, потрібно сумлінніше працювати та будувати…”

Наостанок Іван Салій висловив переконання, що основа розвитку країни – це її економіка. Про це чоловік свого часу писав і екс-президенту Порошенку.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *