Політика

Мер Кропивницького придбав ще одну фірму

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович прозвітував про придбання 100% статутного капіталу ТОВ «Торговий дім «АР».

Про це інформує “Моє Місто” з посиланням на “Без купюр“.

Відповідну інформацію, у вигляді повідомлень про суттєві зміни в майновому стані, посадовець опублікував на Єдиному державному реєстрі декларацій учора, 13 листопада.

Згідно з оприлюдненою інформацією, Райкович викупив по 50% власності фірми у місцевих підприємців Олександра Юрченка та Сергія Чередника, виклавши по 500 тисяч гривень кожному. Останній є братом Костянтина Чередника, власника відомого у місті виробника морозива «Ласка», екс-члена кропивницького виконкому та екс-депутата Кіровоградської обласної ради.

За інформацією з Єдиного держреєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, ТОВ «Торговий дім «АР» засновано лише місяць тому – 16 жовтня цього року. Основним видом діяльності фірми визначено надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Керівником підприємства призначено Олену Гавриш, яка уже керує іншими фірмами міського голови – ПП «Аркадор», ТОВ «ФК «Ятрань» і ТОВ «АР Ессет».

Показати більше

Схожі статті