Суспільство

На Кіровоградщині троє рибалок провалились під лід та потонули

За добу на водоймах області загинули три людиниодну врятувли. Про це повідомили прес-служба УДСНС у Кіровоградській області.

24 січня о 12:35 у ставку с. Шишкине Новоукраїнського району загинув 34-річний місцевий житель. Рятувальники тіло загиблого вилучили з водойми та доставили на берег.

Вже за годину, о 13:27, знову надійшло повідомлення про загибель на воді: також внаслідок необережного поводження під час риболовлі на ставку Криниченьки у Новоукраїнці загинув 66-річний місцевий житель.

Ще один трагічний випадок стався у с. Красносілка Олександрівського району. Під час риболовлі у ставку загинув 61-річний житель м. Кам’янка Черкаської області. Тіло загиблого з водойми дістали місцеві жителі Красносілки.

Цього дня о 14:06 надійшло повідомлення про те, що на кризі річки Велика Вись біля с. Кам’янка Новомиргородського району під кригу провалився 58- річний житель Новомиргорода.

Рятувальники дістались до постраждалого, який з останніх сил тримався за крайки льоду, витягли його з води. На березі врятованого передали медикам швидкої допомоги.

Обставини усіх подій та причини смерті загиблих встановлюються.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *