Суспільство

У Кропивницькому продовжується набір молоді на громадські оплачувані роботи

Наразі у Кропивницькому триває друга зміна громадських робіт для молоді у вільний від занять час.
 
– Перша зміна, у якій взяли участь 50 осіб, завершилася 14 липня. Останній день другої зміни – 28 липня. Цього року надзвичайно високий попит серед молоді на участь у оплачуваних громадських роботах. Зважаючи на це сума на організацію громадських робіт була збільшена, а набір охочих попрацювати продовжили. Самі ж роботи триватимуть до 25 серпня, – розповідає заступниця начальника управління молоді та спорту міської ради Катерина Черкасська.
 
Від початку липня за участі молоді впорядковані території парку «Козачий острів», скверу Молодіжного, парку Молодіжного, парку «Захисників правопорядку» – про це повідомив начальник комунального підприємства «Благоустрій» Олександр Співак.
 
– Приємно відзначити відповідальність юних кропивничан і кропивничанок, їхні наполегливість та бажання докладати зусилля для покращення благоустрою міста, – підкреслив він.
 
Цього тижня роботи заплановані у парку «Ковалівський» та біля озера Копань.
 
Нагадуємо, що для оформлення працевлаштування особам до 18 років необхідно звернутися до Кропивницької міської ради (вулиця Велика Перспективна, 41, каб.313) обов’язково з одним із батьків або особою, що їх замінює та надати наступні документи:
 
оригінал та копію свідоцтва про народження;
заяву батьків про згоду на працевлаштування дитини (зразок надається під час оформлення документів або можна роздрукувати за посиланням: http://surl.li/ihcyj). Якщо один з батьків виховує дитину, то надається копія документа, який про це свідчить;
документ, що підтверджує особу одного з батьків або особи, що їх замінює;
медичну довідку про стан здоров’я, в якій лікарем зазначено, що дитина не має алергічних проявів, фізичних вад, має задовільний стан здоров’я (тобто може виконувати наступні види робіт: прополка трави, збір сміття, підмітання, збір скошеної трави у скверах та парках міста);
оригінал та дві копії паспорта;
оригінал та дві копії Витягу з реєстру Кропивницької територіальної громади (довідка про реєстрацію місця проживання);
оригінал та дві копії реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний код);
копію учнівського/студентського квитка або довідку з місця навчання;
довідку про реквізити банківського рахунку особи, яка влаштовується на громадські роботи.
У разі наявності статусу внутрішньо переміщеної особи додатково надаються дві копії довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.
 
Особам, яким виповнилося 18 років, оригінал та копія свідоцтва про народження, заява батьків про згоду на працевлаштування дитини не потрібні.
 
Всі названіі документи надаються у паперовому вигляді.
 
Головним роботодавцем є комунальне підприємство «Благоустрій». Тривалість одного робочого дня складає чотири години протягом 10 робочих днів. Оплачувані громадські роботи для молоді триватимуть до 25 серпня. Заробітна плата залежить від віку учасників і становить від 1500 грн до 2400 грн за 10 робочих днів.
 
За детальнішою інформацією звертатися в управління молоді та спорту Кропивницької міської ради за тел. 35 83 11, 35 83 12.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *