Політика

Понад мільйон гривень витратить Кропивницька ТВК на бюлетені з виборів до міськради

Кропивницька міська територіальна виборча комісія Кропивницького району Кіровоградської області провела тендер на закупівлю бюлетенів для голосування з виборів депутатів міської ради, міського голови та протоколів дільничної виборчої комісії про підрахунок голосів на дільниці. Переможця визначили на неконкурентній основі, інформує “Моє Місто” з посиланням на майданчик публічних закупівель Prozorro.

Так, закупили 181 795 бюлетенів для голосування на виборах депутатів до міської ради Кропивницького; таку ж кількість – на вибори міського голови обласного центру, а також 2 880 протоколів дільничної виборчої комісії.

На ці потреби Державна організація Кропивницька ТВК спрямує 1 100 094 гривень.

Кошти освоїть  приватне підприємство “С-ПРІНТ-2012”, яке “з технічних причин” без конкуренції здобуло перемогу в тендері. Зумовлено це необхідністю здійснення “своєчасного друку та ступенями захисту виборчих бюлетенів”, ідеться у тендерній угоді.

Попередньо 60 100 гривень Кропивницька ТВК виділила на інформаційні плакати місцевих організацій політичних партій та 114 359 гривень на інформаційні буклети політичних сил. Кошти освоїла згадана фірма з Новомиргорода Кіровоградської області “С-ПРІНТ-2012”

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *