Політика

“Смотрящим” на місцевих виборах від “СН” на Кіровоградщині буде Потураєв

Народного детутата України Микиту Потураєва призначили “уповноваженим”, який погоджуватиме кандидатів партії “Слуга народу” на місцеві вибори у Кіровоградській області.

Про це повідомляє LB.ua з посиланням на  кілька джерел у партії “Слуга народу”.

Видання зазначає, що в «Слузі народу» визначилися з депутатами-кураторами місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня, по регіонах.

До кожної області прикріплять «уповноваженого», який братиме участь у формуванні списків представників партії та надасть всіляку допомогу, а також відповідатиме за кінцевий результат. Кінцевий список нардепів-кураторів затверджуватиметься президентом.

Довідково

Микита Потураєв у 1992 році закінчив філологічний факультет Дніпровського національного університету, «Англійська мова та література». Кандидат політичних наук.

Є співзасновником громадської організації «Квантум фьючер лаб». Працював на керівних посадах у медіахолдингу «Стар Лайт Медіа», був директором «Фокус Медіа». Раніше обіймав посаду першого заступника голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Радник президента України Володимира Зеленського з політичних питань.

Кандидат у народні депутати від партії «Слуга народу», обраний на парламентських виборах 2019 року, № 97 у списку. На час виборів: директор ТОВ «Фокус Медіа», безпартійний. Проживає в м. Дніпрі

Заступник голови комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики (з 29 серпня 2019 року),голова підкомітету з питань інформаційної політики.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *