Суспільство

Посадовця лісгоспу на Кіровоградщині судитимуть за незаконну вирубку дерев на понад чверть мільйона гривень

Вирубка дерев та збитки на понад 268 тис грн – посадовець «Олександрівського лісового господарства» постане перед судом.

За процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області до суду скеровано обвинувальний акт відносно посадовця Державного підприємства «Олександрівське лісове господарство» Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства., який обвинувачується у службовій недбалості, що завдала тяжких наслідків (ч. 2 ст. 367 КК України).

Слідством встановлено, що посадовець лісгоспу через службову недбалість допустив вирубку та подальше відчуження 195 дерев фізичною особою-підприємцем. Такими діями посадовець завдав державі збитків на суму понад 268 тис грн.

За скоєне посадовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення на строк від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *