Політика

Благоустрій, вибори, відеозвренення: про що сьогодні говорили у міськраді Кропивницького

Сьогодні, 4 листопада, відбулася апаратна нарада міського голови, яка тривала близько 2-х годин.

За цей час встигли обговорити безліч важливих для міста питань: аварійні ситуації на інженерних комунікаціях, пристрасті навколо ремонту Полтавського мосту, опалювальний сезон, невидачу дозволів на встановлення індивідуального автономного опалення, ліквідацію потенційно небезпечних зелених насаджень, заборгованість за комунальні послуги працівників міськради тощо. 

А секретар міської ради Андрій Табалов акцентував увагу присутніх на виборчому процесі:

“Проводив нараду по підготовці до місцевих виборів. Фонд зайнятості відмовився від надання своїх приміщень. Таку нараду будемо проводити щотижня, щоб у нас планомірно пройшов виборчий процес”.

Натомість міський голова Андрій Райкович висловив переконання, що перейматися виборами ще зарано – необхідно працювати на благо громади:

“Нам ще рік жити й працювати. Тому працюємо над реалізацією профільних програм. Щоб бюджетні кошти були використані ефективно та якісно”.

Тут же міський голова згадав і про відеозвернення начальника спецінспекції Андрія Максюти до Президента, у якому Максюта розповідає про численні проблеми міста й зазначає, що без втручання Зеленського Кропивницькому буде “п….ц”.

“Знаю, що всі чекають коментарів відносно цього “кіношедевру”. Коментар простий – читайте Булгакова, шановні. Легше жити, коли робиш добрі справи. А наше з Вами завдання – хороші дороги, теплі дитсадки, належний благоустрій міста”.

Самого Андрія Максюти на апаратній нараді не було – посадовець нібито пішов на лікарняний. 

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *