Кримінал

Сина, який підрізав власного батька у Бережинці, взяли під варту

За процесуального керівництва Кропивницької окружної прокуратури повідомлено про підозру 35-річному мешканцю с. Бережинка за фактом вчинення замаху на умисне убивство батька (ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України).

За даними слідства, подія мала місце 15 травня цього року. Потерпілий разом із сином випивали. У ході словесної перепалки, на грунті тривалих неприязних відносин, 35 річний син наніс батькові ножем один удар в область грудної клітки спричинивши останньому тілесні ушкодження у вигляді колото-різаної рани грудної клітки. Наразі чоловік у лікарні.

За клопотанням прокуратури слідчим суддею Кіровського районного суду винесено ухвалу про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Досудове розслідування здійснюють слідчі відділу відділення №2 Кропивницького районного управління поліції ГУНП в Кіровоградській області.

Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *