Суспільство

Родина з Кіровоградщини загинула в ДТП (ФОТО)

Вчора, 8 червня, на автодорозі Одеса – Мелітополь – Новоазовськ сталася дорожньо-транспортна пригода. В результаті зіткнення вантажівки з позашляховиком загинули чоловік із дружиною та їх 6-річна донька. Також в тяжкому стані в лікарню була госпіталізована ще одна дитина – дівчина 2004 р.н. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

Родина приїхала на Херсонщину з Кіровоградської області.

На місці ДТП поліцейські встановили, що водій позашляховика, якому через кілька днів мало виповнитися 45 років, рухався по другорядній дорозі Чаплинка – Нова Каховка та виїхав на перехрестя з головною автодорогою Одеса – Мелітополь, не надавши переваги в русі вантажівці. Між транспортними засобами сталося зіткнення. В результаті автопригоди водій «AUDI», його 42-річна дружина та 6-річна донька отримали тілесні ушкодження, несумісні з життям. В позашляховику також знаходилася ще одна донька подружжя, якій 16 років.

За фактом ДТП  з тяжкими наслідками слідчим управлінням обласного главку поліції відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *