Суспільство

Інспекторів у Кропивницьке СІЗО шукають в обласному центрі

Вакансії молодших інспекторів відділу нагляду і безпеки, а також молодших інспекторів відділу режиму і охорони пропонували незайнятим громадянам представники Державної установи «Кропивницький слідчий ізолятор» та Державної установи «Кропивницька виправна колонія № 6», під час міні-ярмарку вакансій, що відбувся днями в Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості.

Провідний фахівець відділу по роботі з персоналом державної установи «Кропивницька виправна колонія № 6» Ганна Стеценко та старший інспектор відділу по роботі з персоналом державної установи «Кропивницький слідчий ізолятор» Інна Килюшик ознайомили присутніх з основними напрямами діяльності установ, вимогами до претендентів на заявлені вакансії, надали інформацію про режим роботи, умови оплати праці, а також ознайомили із соціальним пакетом, яким забезпечуються працівники.

«Молодший інспектор відділу нагляду і безпеки стежить за дотриманням засудженими встановлених правил поведінки та встановленого розпорядку дня, не допускає контакту засуджених зі сторонніми особами. Вимог до стажу роботи претендентів на посади, а їх у нас зараз шість, ми не ставимо. Проте, кандидат повинен бути придатним до проходження військової служби за станом здоров’я. При прийомі на роботу обов’язковим є проходження медичного огляду. Заробітну плату пропонуємо у розмірі 7500 гривень», – зазначила Г. Стеценко.

У свою чергу, І. Килюшик розповіла, що молодший інспектор відділу режиму і охорони Кропивницького слідчого ізолятору повинен нести службу на закріплених постах. Також до його обов’язків входить забезпечення режимних вимог, нагляду безпеки в слідчому ізоляторі, здійснення контролю за вимогами законодавства щодо виконання та відбування кримінальних покарань: «Усього вакантними наразі є 5 посад. До переліку кандидатів ми беремо лише тих громадян, хто вже ніс службу в Збройних Силах України. Без вимог до стажу роботи. Заробітна плата складає 7500 гривень».

Учасники заходу активно спілкувались з роботодавцями, ставили питання, на які отримали вичерпні відповіді.

У міні-ярмарку вакансій узяли участь 11 осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості та шукають роботу, більшість з них зацікавились пропозиціями роботодавців.

Як результат, роботодавці запропонували усім охочим відвідати підприємства для більш детального ознайомлення з умовами праці та розв’язання питання подальшого працевлаштування.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *