КриміналПолітика

Екс-нардеп з Кропивницького імовірно сплатить 15 мільйонів судової застави

Про це йдеться у повідомленні САП, інформує “Моє Місто“. 

Слідчим суддею ВАКС за участі прокурорів САП обрано запобіжний захід колишньому народному депутату України, підозрюваному у організації вчинення особливо тяжких корупційних злочинів.

Ідеться про екс-нардепа з Кропивницького Станіслава Березкіна, якого підозрюють в організації особливо тяжких корупційних злочинів.

Так, суд частково задовольнив клопотання детектива НАБУ та застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді застави у сумі майже 15 млн гривень.

Крім того суд визначив колишньому нардепу процесуальні обов’язки, передбачені ст.194 КПК України, а саме прибувати до визначеної службової особи із встановленою періодичністю; не відлучатися із населеного пункту, в якому він зареєстрований, проживає чи перебуває, без дозволу слідчого, прокурора або суду; повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; утримуватися від спілкування зі свідками та іншими підозрюваними; а також здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України та на в’їзд в Україну.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *