Політика

В Кіровоградській ОДА обговорили гуманітарні питання з польськими колегами

Перший заступник начальника Кіровоградської ОВА Павло Конопко провів онлайн-зустріч з представниками Нижньосілезького воєводства Республіки Польща.
 
Темою зустрічі стало обговорення нагальних потреб Кіровоградщини у гуманітарній допомозі медичній галузі області.
 
Як зазначив Павло Конопко, у нинішні непрості часи для країни Кіровоградщина, як завжди, відчуває підтримку надійних, перевірених часом польських партнерів.
 
“Ви стали першими, хто вже на початку березня минулого року передав до нашої області гуманітарну допомогу. Парк санітарного автотранспорту підсилився трьома реанімобілями. Більше того, з автомобілями було передано більше 6 тон гуманітарної допомоги: це засоби гігієни, дитяче харчування, перев’язочний матеріал, медикаментами, термоковдри та інші важливі для нашого населення і внутрішньо переміщених осіб речі,” – повідомив перший заступник начальника ОВА Павло Конопко.
 
Віцемаршалок Адміністрації Маршалка Нижньосілезького воєводства Республіки Польща пан Мартін Кжижановські, у свою чергу, запевнив у подальшій всебічній допомозі жителям Кіровоградщини.
 
“Ми завжди будемо з вами, наша допомога буде постійною, можете на нас розраховувати в ці важкі часи. Сьогодні ми хочемо дізнатися, які у вас потреби у медичній галузі. Але від нас може бути і немедична допомога: генератори, зарядні пристрої чи інше,” – зазначив пан Мартін Кжижановські.
 
У підсумку, домовились узгодити список необхідної гуманітарної допомоги, яка найближчим часом надійде в область.
Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *