Політика

Що думають містяни про кандидата у народні депутати України Олександра Цертія

Напередодні парламентських виборів майже всі кандидати у народні депутати України намагаються максимально себе розрекламувати й продемонструвати суспільству всі свої здобутки, обіцяючи при цьому багато позитивних змін у майбутньому. Окремі кандидати є досить відомими широкому загалу, інші – навпаки.

Так, стало відомо, що ж думають кропивничани про кандидата у нардепи від Кропивницького, голову фракції ВО “Батьківщина” в міській раді Олександра Цертія.

Олександр Чорноіваненко, голова Кіровоградської обласної ради.

 

“Мене вражає працездатність і цілеспрямованість Олександра. Безліч фахово розроблених і дієвих програм, ініціатив, проектів рішень. Усі вони спрямовані на розвиток нашого обласного центру і покращення якості життя кожного його мешканця. Разом з тим, ним ініційовано і проведено ряд загальноміських заходів, масу зустрічей із територіальною громадою міста. Мені пощастило мати в команді таку чесну й порядну людину. Він точно не підведе і завжди буде самовіддано служити громаді. Переконаний, що з такими молодими й професіональними політиками у нашої держави буде велике майбутнє!”

Тетяна  Богдашова, вчитель початкових класів НВО №5 «Гармонія»

Я мало знайома з політичною діяльністю Олександра Миколайовича, проте добре знаю його як прекрасного батька двох синів. Миколу й Андрія навчала у початковій школі і скажу відверто – по дітях відразу помітно, що виховуються вони у родині з високими моральними цінностями. У Олександра надзвичайно розвинене почуття обов’язку і відповідальності за виховання й навчання дітей. Попри всю свою зайнятість, він постійно цікавиться навчанням синів і допомагає їм досягати успіху. Без перебільшення – такий батько є абсолютним взірцем не тільки для власних синів, а й для їхніх друзів. Дуже поважаю цю людину і бажаю успіху! Вірю, якщо Олександр Миколайович стане народним депутатом, то з його допомогою проблеми сучасної школи будуть успішно вирішуватись”.

Тетяна Казанцева, місцева мешканка, мама трьох дітей.

“Зізнаюся, я мало довіряю політикам і вважаю, що вони вміють лише багато обіцяти. Коли Олександр Цертій у 2015 році балотувався у депутати до міської ради по нашому округу, тоді я за нього не голосувала. Проте моя думка кардинально змінилася. Адже за ці роки наш мікрорайон Нова Балашівка нарешті почав розвиватися. У нас вперше за останні 30 років з’явилося освітлення, почали ремонтуватися прибудинкові території, дороги, проводитися спільні суботники. А особливо приємно для мене як мами трьох дітей – це турбота про маленьких кропивничан. Різноманітні свята і дитячі заходи, ігрові майданчики – це результат його дбайливого ставлення до малечі. Приємно, що є люди, які хочуть і можуть щось змінити”.

Оксана Аветисян-Бершадська, співзасновник ГО «Серця матерів та ветеранів війни Кропивницького

“З Олександром ми познайомилися у 2015 році і з того часу не припиняємо співпрацю. Наша громадська організація не просила допомоги, натомість він з власної ініціативи допомагав і допомагає медикаментами військовослужбовцям на фронті. Він активний і дієвий. Я знайома з багатьма його програмами, зокрема, що стосуються сфери ЖКГ і можу з впевненістю сказати, що ця людина щиро вболіває за місто і хоче зробити все, аби життя у ньому стало кращим. Маю тверде переконання, що ставши народним депутатом, Олександр Цертій в жодному разі не забуде про Кропивницький, адже, є справжнім патріотом рідного міста.

Лілія Клочек, доцент кафедри соціальної роботи, соціальної педагогіки та психології ЦДПУ ім. В. Винниченка, кандидат психологічних наук

Олександр Цертій дуже багато уваги приділяє розвитку молоді, розуміючи, що молоде покоління і є фундаментом нашої держави. Мені імпонує те, що він не тільки актуалізує певну проблематику, а й пропонує дієві шляхи та механізми її вирішення. Це дуже фахова й виважена людина, яка сповідує моральні принципи та цінності. Я розділяю його погляди і на цих парламентських виборах довіряю саме Олександру Цертію.

 

 

 

 

Валентина Коваленко, голова квартального комітету №6 (Фортечний район м. Кропивницький)

“У наш складний час, більшість людей працює лише для себе і заради свого блага. Чого не скажеш про Олександра Цертія. Він справді той, кому небайдужа доля інших, той, хто працює на благо громади усього
міста. Ми дуже вдячні за все те, що він робить і зробив для нашого квартального комітету. Він дбає про всіх: і про дітей, і про молодь, не забуває і нас, пенсіонерів. Олександр Миколайович завжди нас підтримував. Тепер наша черга підтримати його!”

 

 

 

Ігор Яковлєв, Заслужений працівник освіти України, директор ліцею-школи №8

“З Олександром Цертієм ми познайомилися в 2015 році і з того часу розпочалася плідна співпраця щодо вирішення нагальних питань, які виникали в ході організації діяльності НВО №8. На жаль, на даному етапі сучасна школа не забезпечена усім необхідним, а тому ми неодноразово зверталися за допомогою саме до нього. І що приємно – жодного разу не чули відмови. Отож спільними зусиллями поступово створюємо необхідні умови для якісного і комфортного навчання учнів у закладі. Підтримує він і творчі колективи нашого позашкільного центру. А з 2017 року за ініціативи Олександра Миколайовича кращі учні ліцею отримують стипендії «За особливі досягнення у навчанні», що, безперечно, є переконливим аргументом
його дбайливого ставлення до юних обдарувань.

Кахнов Геннадій, акушер-гінеколог пологового будинку №1

“Вдячний Олександру Цертію за чітку й відповідальну позицію відносно працівників медичної сфери. Він чи не єдиний з місцевих депутатів, хто до останнього нас підтримував і намагався не допустити закриття
пологового будинку №2. Також в нашому обласному центрі систематично виникають проблеми із виплатою заробітних плат і загальним фінансуванням галузі. Олександр, як фаховий економіст, завжди намагається зробити все зі свого боку і шукає шляхи вирішення цих проблем через перерозподіл коштів з міського бюджету. Наші погляди щодо медичної реформи та розвитку медицини в країні співпадають. І якщо такі депутати будуть представлені у новій Верховній Раді, то переконаний, медицина в країні зможе вийти на якісно новий рівень”.

Людмила Погоня, голова квартального комітету №8 (Подільський район м. Кропивницький)

“Одним з небагатьох депутатів міської ради міста Кропивницького, хто підтримує та розуміє проблеми мешканців приватного сектора є Олександр Цертій. Він неодноразово збирав за круглим столом голів квартальних комітетів, намагаючись донести свої чудові ідеї та програми. Особисто мені не зрозуміло, чому наші шановні депутати в міській раді не підтримують такі гарні ідеї та починання, як накладання мораторію на нищівну обрізку дерев, як створення наглядових рад, перехід багатоповерхівок на індивідуальне опалення квартир та пропорційний розподіл бюджетних коштів між округами. На даний час квартальні комітети існувати в тому вигляді як зараз, без проведення реформ, не можуть. Але розуміння цієї проблеми ми знайшли лише у Олександра Цертія. То ж хочеться йому побажати успіхів та перемоги в передвиборчих перегонах. Разом ми ЗРОБИМО більше!”

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *