Суспільство

У Кропивницькому родичі хворого на COVID-19 погрожували розправою лікарю (ВІДЕО)

У Кропивницькому поліцейські почали охороняти Центральну міську лікарню після погроз лікарю. Про це повідомляє Суспільне, передає “Моє Місто“.

Родичі хворого на коронавірус погрожували розправою анестезіологу. Про конфлікт розповів головний лікар Олександр Артюх. За його словами, хворий, через якого його підлеглому погрожували, перебуває у реанімації.

Десять днів тому його в тяжкому стані привезла швидка допомога:

”З другого дня він був у реанімації, стан поступово погіршувався. Коли родичі дізнались, що його підключили до апарату штучної вентиляції легень, прийшли з претензіями, що його неправильно лікували, не тією апаратурою. Рідні хворого дозволили собі неприпустимі форми спілкування, доходило до погроз фізичного знищення”.

Заспокоювала родичів поліція. Олександр Артюх розповів, що йому довелося вмовляти лікаря не звільнятись, бо у них тільки два анестезіолога працюють позмінно:

 ”В інших країнах медиків проводжають на роботу оплесками, а у нас люди інші – ображають і принижують людську гідність. Нам в таких умовах працювати стає все складніше”.

Заяву в поліцію лікар не писав.

За словами поліцейського взводу реагування Антона Куроп’ятника, поліція перебуває на території лікарні постійно. Охоронятимуть лікарню, поки не випишуть останнього хворого на коронавірус.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *