Кримінал

ДТП з двома потерпілими: патрульному поліції повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури слідчі ДБР повідомили про підозру патрульному Компаніївського відділення Долинського відділу поліції в Кіровоградській області за фактом скоєння дорожньо-транспортної пригоди (ч.1 ст. 286 КК України).

За даними слідства, що 11 вересня 2020 року поліцейський, перебуваючи за кермом службового автомобіля, рухаючись автодорогою «Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв» в напрямку Миколаєва, не розрахував відстань під час обгону вантажівки та зіткнувся на зустрічній смузі з автомобілем «MITSUBISHI PAJERO SPORT». У результаті зіткнення співробітник, який був з патрульним та водій «MITSUBISHI» отримали тілесні ушкодження, що відносяться до травм середньої тяжкості.

Наразі патрульному інкримінується порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, тобто ч. 1 ст. 286 КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Теруправління Державного бюро розслідувань у Миколаєві.

Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *