Суспільство

Рятувальники Кіровоградщини ліквідовували пожежі в області: що відбувалося 18-19 січня

Інформація про пожежі, що виникли на Кіровоградщині протягом доби 18-19 січня.
 
Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили сім пожеж різного характеру.
 
Так, 18 січня о 12:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному секторі на вул. Габдрахманова у м. Кропивницький. На час прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 8 м3 дрів та 20 м2 господарської будівлі на території приватного домоволодіння. Завдяки професійним діям рятувальників пожежу було ліквідовано о 13:29 та врятовано флігель.
 
Того ж дня у м. Новомиргород Новоукраїнського району виникла пожежа у приватному будинку на вул. Оболенського. Горіло 10 м2 димаря та дерев’яної обрешітки покрівлі житлового будинку. Вогнеборцями 25-ої пожежно-рятувальної частини оперативно ліквідовано займання та врятовано будівлю.
 
Вже 19 січня о 00:35 стало відомо про займання у приватному будинку на вул. Пляжевій м. Кропивницький. Там виникла пожежа 2 м2 домашніх речей, яку було ліквідовано о 01:52 силами особового складу підрозділів 1-го державного пожежно-рятувального загону.
 
Крім того, впродовж доби пожежно-рятувальні підрозділи здійснили три виїзди на гасіння сміття у пластикових контейнерах, розташованих у житлових секторах м. Кропивницький.
 
Також олександрійським підрозділом ліквідовано займання 20 м2 сміття на відкритій території на вул. Соборній районного центру.
 
Загиблих та травмованих під час пожеж немає.
 
Причини пожеж встановлюються.
Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *