Суспільство

На Кіровоградщині планують сформувати спільноту будівельників, які допомагатимуть з облаштуванням житла

На Кіровоградщині заплановано формування спільноти, що складатиметься з працівників будівельної галузі, які допоможуть у зведенні житла та об’єктів інфраструктури на території області.

Про це йшлося під час зустрічі заступника начальника ОВА Сергія Поліщука із представниками центру зайнятості.

«Ми постійно аналізуємо кількість переселенців, які прибувають до нашої області. Зокрема, ми проводимо моніторинг осіб, які звертаються до обласного та міськрайонних центрів зайнятості. Наразі в області майже 60 тисяч внутрішньо переміщених осіб, серед яких – фахівці у різних сферах. Маємо розуміти важливість усіх кадрів, які прибули до нас. Найближчим часом нам потрібно сформувати перелік кадрів-будівельників та створити спільноту з фахівців будівельних професій, які б змогли допомогти у будівництві на території міста та області житлових об’єктів, а також об’єктів інфраструктури», – зазначив Сергій Поліщук.

Наразі передбачається, що штати будівельних організацій будуть розширюватися, тож матимуть можливість приймати більшу кількість працівників. Центр зайнятості візьме участь у формуванні спільноти будівельників, які працюватимуть на території регіону.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *