Суспільство

Комунальний транспорт приходить на допомогу: у Кропивницькому п’ять додаткових автобусів вийшли на маршрути

Вчора, 1 лютого, у Кропивницькому почав курсувати додатковий автобус № 46А. Про це повідомив директор КП «Електротранс» Олександр Луценко.

Новий маршрут створено на прохання жителів селища Гірниче. Він пролягатиме із селища Гірничого, через вулицю Велику Перспективну і прямуватиме на Новомиколаївку.

Також двома додатковими одиницями транспорту підсилили існуючий маршрут № 46, що також курсує на селище Гірниче, тепер на ньому працюють 4 автобуси, додатковий транспорт з’явиться і на маршрутах №111 та 103.

Таким чином міська влада дотримує взяте на себе зобов’язання захистити пасажирів на маршрутах, де недопрацьовують приватні перевізники. Міський голова Андрій Райкович поставив чітко попередив: якщо маршрутні таксі порушуватимуть графіки руху, не виїжджатимуть на лінії у вечірні часи, їх замінить комунальний транспорт. Для цього у міста тепер є відповідний технічний ресурс і досвід. А для власників приватних транспортних підприємств – це ще один сигнал: умови договорів необхідно виконувати.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *