Суспільство

У Кропивницькому релокована громадська організація навчає літніх людей медіаграмотності

Бути повноцінним членом сучасного суспільства, користуватися технологіями в повсякденному житті, вільно висловлюватись, бути собою в будь якому віці – саме цьому в Кропивницькому вчить релокована зі Слов’янська громадська організація «Вік щастя».
 
За підтримки партнерів громадська організація безкоштовно навчає людей поважного віку медіаграмотності та кричному мисленню, надає психологічну підтримку і навчає методикам подолання стресу, проводить тренування зі скандинавської ходи та пілатесу задля здорового довголіття і покращення якості життя, використовує в роботі арт-практики, текстотерапію.
 
Місія громадської організації «Вік щастя» в Кропивницькому – створення та адміністрування безпечних і доступних самозарадних коворкінгів для літніх людей, що матимуть інклюзивне навчання, змогу займатися громадським активізмом, будуть об’єднані для представлення власних інтересів.
 
У Кропивницькому працює гуманітарний хаб «Вік щастя» в бізнес-центрі «Єлисаветград». На всі додаткові питання відповість комунікаційниця Ольга за номером +38(099)123-94-26.
 
Організація має телеграм канал t.me/vikshchastia, де анонсує всі активності та просто вносить різноманітність в непросту українську буденність.
Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *