Суспільство

“Документів на медцентр на Попова немає” – начальник управління архітектури міськради Кропивницького

Вчора, 27 лютого, у Кропивницькому відбувся “Круглий стіл” за участі депутатів міської ради, представників комунальних служб міста, жителів вулиці Попова 9/2 та власника земельної ділянки, навколо якої не вщухає скандал вже останні півтора року.

Мова йде про земельну ділянку на вулиці Попова 9/2 розміром 1000 квадратних метрів, якій на сесії міської ради наприкінці 2018-го року змінили цільове призначення з “будівництва житлового будинку” на “будівлі торгівлі”. Варто зауважити. що територія перебуває у приватній власності Романа Сидорова. Спочатку там хотіли облаштувати магазин іграшок, – потім медичний центр. Проте місцеві жителі виступили категорично проти таких ініціатив і влаштовували навіть мітинги біля свого будинку. Після останньої сутички було вирішено сісти за стіл переговорів.

Дискусія тривала протягом двох годин. Були висловлені різні пропозиції, зокрема, ймовірність викупу цієї ділянки й подальшу передачу її у комунальну власність, проте Роман Сидоров таку пропозицію відкинув. Говорили і про поділ земельної ділянки, відступу від комунікацій тощо. 

Справжньою новиною для учасників “Круглого столу” стала новина про те, що відповідних дозвільних документів на спорудження медичного центру у забудовника немає. 

“До нас не зверталися з інформацією про медичний центр. Я вперше про це чую. Документи на будівництво конкретно медцентру ми не видавали. Потрібно звертатися”, – повідомила начальниця управління містобудування й архітектури Ірина Мартинова.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *