Суспільство

На Кіровоградщині почали працювати мобільні бригади з протидії гендерному насильству

На Кіровоградщині почали працювати мобільні бригади з протидії гендерному насильству.

ЮНІСЕФ та БФ «Безпечне майбутнє», у межах проєкту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні», ініціювали роботу 13 мобільних бригад з протидії гендерному насильству в громадах області.

У БФ «Безпечне майбутнє» відбулася робоча зустріч фахівців мобільних бригад та тренінг із протидії гендерно зумовленого насильства. У зустрічі взяли участь заступниця начальника Кіровоградської ОВА Катерина Колтунова, представники управління Патрульної поліції в області та управління дотримання прав людини Нацполіції України.

Учасники зустрічі обговорили організаційні питання роботи мобільних бригад на Кіровоградщині, питання супервізійної підтримки від практикуючих психологів, відпрацювали питання взаємодії бригад з правоохоронними органами та органами влади, а також отримали обладнання, необхідне для роботи у громадах.

Мобільні бригади надають соціальні послуги шляхом проведення фахових консультацій за телефоном, з виїздом до місця проживання постраждалих осіб чи іншого вказаного ними місця, у приміщеннях служби підтримки постраждалих осіб.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *