Суспільство

Авторський вечір відомої письменниці відбудеться у Кропивницькому

На зустрічі буде презентована нова книга “Прилетіла ластівочка”.

29-го листопада, о 18:00 в театрі ім. М. Кропивницького відбудеться літературний вечір письменниці Ірен Роздобудько та барда Ігоря Жука.

 Про це інформує “Моє Місто” з посиланням на Фейсбук-сторінку. 

На зустрічі буде презентована нова книга “Прилетіла ластівочка”. Нова книга Ірен Роздобудько “Прилетіла ластівочка” розповідає про видатного українського композитора – справжнього автора різдвяної пісні, відомої в світі під назвою Carol of the Bells.

Вперше твір, який називається «Щедрик», написаний українським композитором Миколою Леонтовичем, був виконаний у 1916 році в Києві. Після російської революції 1917 року Україна заявила про свою Незалежність, але зазнала поразки у війні з більшовицькою Росією, і в Україні надовго запанувала радянська влада. У 1921 році композитора Леонтовича вбили чекісти у будинку його батька за загадкових обставин.

Авторка роману «Прилетіла ластівочка» запрошує читача дізнатися правду про знамениту мелодію і висуває художню версію загадкового вбивства геніального українського композитора. Оскільки роман написано на основі сценарію до повнометражного фільму, то, можливо, незабаром ми ще побачимо й фільм!

Про це та про інше ви зможете запитати пані Ірен за допомогою записок із зали, тож прихопіть із собою записничок та ручку!

Разом з Ірен на сцені виступить бард Ігор Жук, поет, музикант і виконавець власних пісень! Очікується дуже цікавий творчий літературно-музичний вечір!

Вартість: 60 грн.
Квитки за тел.: 0668199576

Показати більше

Схожі статті