Суспільство

Кропивничани скаржаться на неякісний ремонт дороги на вулиці Тютюшкіна (ВІДЕО)

Рік тому на вулиці Тютюшкіна (мікрорайон Новомиколаївка) розпочався капітальний ремонт дороги. Але як не парадоксально, місцеві жителі зустріли цю ініціативу не зовсім райдужно – мешканці виступили проти розширення проїжджого шляху до м’яскомбінату “Ятрань”. З цього приводу проводилися зустрічі в міській раді, на місце виїжджали самі посадовці, обстежуючи об’єкт і переконуючи жителів у перевагах такого розширення. 

Так чи інакше, ремонт розпочався, а фірма-переможець (ТОВ “Ноосфера Центр”) мала отримати з бюджету 13,5 мільйонів гривень. Це, до речі, єдина компанія, яка понижувала вартість виконання робіт під час проведення аукціону. Інші підрядники цього не робили, адже, за їх словами, тоді б довелося працювати у збиток. До того ж, аргументували свою позицію тим, що на вулиці Тютюшкіна потрібно буде виконувати багато додаткових робіт. 

“Ноосфера Центр” єдина пішла на пониження ціни й виграла тендер

Проте до якості виконаних робіт за рік потому у місцевих жителів виникає безліч питань.Ідеться про висоту дороги й відсутність відмостків, аби автомобілі могли виїджати з двору, відсутність лівневки, проблеми з трубами тощо.

“Дорога на відрізку вулиць Короленко й Севастопольська “покладена” на старі водопровідні труби, де в 2018-му році сталося 7 поривів. Труби гнилі. Ви, пане Райкович, відмовили у їх заміні. Де ж обіцяний “Європейський рівень”, про який Ви так голосно заявляли? Де?” – обурюється жителька вулиці Тютюшкіна пані Ольга.

Люди зазначають – автомобілі на м’ясокомбінат “Ятрань” (що належить міському голові Райковичу) їздять без перешкод, однак мешканці опиняються не у зовсім зручному становищі й вимушені стикатися із безліччю проблем, як-от, наприклад, відсутністю дорожніх знаків (що несе загрозу життю) та необлаштованість тротуарних доріжок після пішоходного переходу. 

Неабияк обурила місцевих сиутація із пішоходним переходом та бордюрами. Але за словами місцевих, це лише “вершина айбсергу”.

Детальніше у відео:

 

 

 

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *