Суспільство

На Кіровоградщині не вистачає медичних сестер

Медичні та освітні заклади області потребують 38 сестер медичних різних профілів. Про це повідомили у обласному центрі зайнятості.

Потреба існує у 17 сестрах медичних у Добровеличківському, Знам’янському, Маловисківському, Новомиргородському та Олександрійському районах. Розмір заробітної плати: від 4723 до 5500 грн. Серед зареєстрованих вакансій представлено 2 пропозиції роботи з неповною зайнятістю для сестер медичних у дитячих садочках Маловисківщини та Олександрійщини (оплата праці 2 362 грн на місяць).

У закладах для дітей Кропивницького, Знам’янського, Добровеличківського та Долинського районів потрібні 4 сестри медичних з дієтичного харчування. Заробітна плата – від 4723 до 5272 грн.

4 сестри медичні з косметичних процедур з оплатою праці 4723 грн на місяць потрібні на Долинщині.

Одну сестру медичну з фізіотерапії потребує лікувальний заклад на Маловисківщині. На місяць пропонують 4723 грн.

Крім того, у Світловодському районі є вакантними 2 посади молодших медичних сестер з догляду за хворими з оплатою праці 4723 грн.

Вакантними є 10 робочих місць для молодших медичних сестер (санітарка, санітарка-прибиральниця, санітарка-буфетниця та ін.) у Кропивницькому та Світловодському районах. Заробітна плата – від 4723 до 5000 грн.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *