Суспільство

ЮНІСЕФ допомагає Кіровоградщині сформувати стратегічний запас питної води

Навесні минулого року, у результаті руйнування мереж водо- та електропостачання, понад 4 млн людей в Україні мали обмежений доступ до води. Аби жителі Кіровоградської області, за будь-яких умов не мали критичних проблем із питною водою, Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві із Благодійним фондом «Безпечне майбутнє» надають допомогу громадам у створенні її стратегічного запасу.

Понад 30 тон питної води вже завезено на Кіровоградщину та сьогодні розвозиться у громади області. Воду вже отримали у Кропивницькому, Знам’янці, Великій северинці, Катеринівці, Олександрії, Попельнастому, Приютівці, Дмитрівці, Олександрівці. На черзі доставка до інших громад. Запаси води формуються у Пунктах незламності, місцях компактного проживання ВПО, лікарнях, дитячих навчальних закладах тощо.

Допомогу надаємо у межах проєкту “Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні”, що реалізується ЮНІСЕФ у партнерстві з Благодійним фондом “Безпечне майбутнє”.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *