Кримінал

“Смарт годинник” за кращі умови утримання: на Кіровоградщині працівник колонії вимагав цінний подарунок у засудженого

За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури на корупційному злочині викрито начальника відділення однієї з виправних колоній області (ч.3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, працівник колонії вимагав у засудженого цінний подарунок за вирішення питання щодо пом’якшення режиму утримання під вартою.

Затримали правоохоронці співробітника виправної установи «на гарячому», під час отримання подарунка – смарт годинника вартістю 15 тис. грн.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії. Співробітнику кримінально-виконавчої служби уже повідомлено про підозру за ч.3 ст. 368 КК України. До суду готується клопотання щодо обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюють слідчі територіального Управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Миколаєві, оперативний супровід – Служба Безпеки України в Кіровоградській області.

Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *