Суспільство

Олександр Крившенко ініціював проведення низки робіт з благоустрою у мікрорайоні Новомиколаївка

Учора, 8 вересня, за ініціативи засновника громадської організації “Довіра та Турбота”, партійця ВО “Батьківщина” Олександра Крившенка було проведено низку робіт, спрямованих на покращення рівня благоустрою у мікрорайоні Новомиколаївка.

Як повідомили у ГО, до Олександра Крившенка звернулися жителі вулиці Ціолковського, Нікітіна та Краснокутського з проханням вирішити проблему із зовнішнім освітленням біля під’їздів та встановити нові лавки для проведення дозвілля людьми поважного віку.

«Я сам проживаю у мікрорайоні Новомиколаївка, тому зсередини знаю про ті проблеми, які турбують жителів. До мене часто звертаються люди з проханням посприяти у вирішенні того чи іншого питання. Маючи таку можливість, ми відразу реагуємо і йдемо на зустріч громаді. Цього разу вдалося встановити об’єкти зовнішнього освітлення біля під’їздів багатоквартирних будинків, нові лавки, пісочниці, дитячі гірки», – розповідає Олександр Крившенко.

Крім цього, на прохання батьків та вихователів дитячого садку «Чебурашка» були встановлені пісочниці у двох групах.

Маленькі вихованці закладу отримали подарунки із канцелярським приладдям, ексклюзивні чашки з таблицею множення, а батьки – захисні маски.

«Ми повинні пам’ятати про те, що COVID-19 нікуди не подівся, тому не варто нехтувати засобами індивідуального захисту», – переконаний О. Крившенко.

Не зупиняються роботи і з облаштування осередків для дозвілля кропивничан. Так, нещодавно на вулиці Братиславській відбулося відкриття нового дитячого майданчика на прохання мешканців. На вулицях Василя Нікітіна та Короленка з’явилися нові гойдалки, гірки та пісочниці.

А на вулиці Варшавській встановили нові козирки над вхідними дверима у чотирьох під’їздах багатоквартирного будинку.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *