Суспільство

Олександр Крившенко на прохання місцевих жителів відкрив новий ігровий майданчик (ФОТО)

На вулиці Братиславській (мікрорайон Новомиколаївка) на прохання місцевих жителів відкрили новий ігровий дитячий майданчик, – інформує «Моє Місто”.

Реалізація ініціативи стала можливою завдяки місцевому громадському діячу, засновнику ГО «Довіра та Турбота», члену міської організації ВО «Батьківщина» Олександру Крившенку, який відразу дієво відреагував на прохання батьків облаштувати на вулиці Братиславській новий ігровий майданчик для їх дітей.

«Не секрет, що подекуди у віддалених мікрорайонах нашого міста бракує ось таких об’єктів, де діти мають можливість безпечно та комфортно проводити вільний час. У цьому контексті ми спробували вирішити одну з подібних проблем на вулиці Братиславській. Користуючись нагодою, вітаю мабутніх першокласників з новим навчальним роком. Бажаю всім вдалого початку навчання, хороших оцінок, задоволення від спілкування з друзями та досягнення порозуміння з учителями. А батькам – терпіння й наснаги у вихованні своїх дітей», – звернувся до присутніх Олександр Крившенко.

Маленьких кропивничан пригощали поп-корном та солодощами. Діти учасників АТО/ООС отримали подарунки з канцелярським приладдям та ексклюзивною чашкою, на якій була зображена таблиця множення. У заході взяло участь понад 500 людей.

Нагадаємо, днями понад 200 майбутніх школярів Кропивницького з мікрорайонів Новомиколаївка, Некрасівка, Авіамістечко отримали подарунки від Олександра Крившенка.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *