Суспільство

Вісім років за гратами замість шести – суд змінив вирок працівнику МНС, який скоїв смертельний наїзд на двох підлітків

Апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу прокурора призначивши суворіше покарання водію, який скоїв смертельну дорожньо-транспортну пригоду у смт. Вільшанка Кіровоградської області, у результаті якої загинули 18-річний хлопець та 17-річна дівчина.

За інформацією державного обвинувача у цій справі Ігоря Васильків суд дослухався до доводів сторони обвинувачення щодо призначення суворішого покарання водієві, який у стані алкогольного сп’яніння спричинив подвійну смерть на дорозі.

Обвинувальний вирок Новоархангельського районного суду про призначення водієві шести років ув’язнення було скасовано апеляційним судом, натомість постановлено новий вирок, згідно з яким 28-річного водія, колишнього рятувальника, з вини якого сталася смертельна ДТП, у якій загинули дівчина та юнак засуджено до восьми років позбавлення волі. Також суд позбавив водія права керувати транспортними засобами строком на три роки.

Нагадаємо, трагічна подія сталася у вечірній час 21 травня 2019 року у смт. Вільшанка Кіровоградської області. Водій автомобіля “Volkswagen”, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння (згідно висновку судово-медичної експертизи в крові останнього виявлено 3,2 проміле алкоголю), не впорався з керуванням та здійснив наїзд на двох пішоходів. У результаті дорожньо-транспортної події підлітки були доставлені до Вільшанської ЦРЛ, де не приходячи до свідомості померли.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *