Кримінал

На Кіровоградщині викрито учасників ОЗГ у збуті наркотичних засобів ув’язненим однієї із колоній

За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури повідомлено про підозру трьом членам злочинної групи, які налагодили канал постачання на територію виправної установи наркотичних засобів та їх збут серед засуджених (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, 31-річного учасника злочинної групи було затримано на «гарячому» під час спроби здійснити передачу наркотичних засобів (шляхом перекиду) до виправної установи. При огляді місця події виявлено та вилучено пристрій для перекиду наркотичних засобів через огорожу, пакунок загорнутий у клейку стрічку, з поліетиленовим пакетом із білою порошкоподібною речовиною.Санкціоновані обшуки були проведені також за місцем мешкання затриманого  громадянина  та ще двох осіб, задіяних до постачання наркотичних засобів у ході яких вилучено речові докази, які вказують на їхню причетність до вчинення кримінальних правопорушень.
 
Наразі трьом особам повідомлено про підозру.
 
Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУНП в Кіровоградській області, оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань в Кіровоградській області, із залученням співробітників роти поліції особливого призначення та за сприяння керівництва виправної колонії.
 
Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *