Суспільство

На Кіровоградщині розпочала роботу 31 поліцейська станція

На Кіровоградщині в рамках підписаного раніше меморандуму про співпрацю і партнерство Надлацька територіальна громада Голованівського району долучилася до впровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади». 

Відкриття станції відбулося за участі очільника поліції області Романа Козьякова, його заступника Олександра Сагаля, голови громади Руслана Садікова, керівництва управління превентивної діяльності ГУНП і районного відділу поліції, представників органів місцевого самоврядування.

Територію громади, де проживає понад 4,3 тисяч мешканців, обслуговуватиме поліцейський офіцер Віталій Таран.

Під час заходу йому вручили ключі від службового автотранспорту, також присутні оглянули приміщення, обладнане необхідною технікою для роботи правоохоронця.

«Сьогодні у Голованівському районі запрацювала вже четверта поліцейська станція. Ми вдячні представникам громади за підтримку та співпрацю, спрямовану на створення безпекового середовища.

Загалом на Кіровоградщині у 30 громадах несуть службу 42 поліцейських офіцери. Продовжуємо працювати над подальшим впровадженням проєкту на території всієї області», – зазначив керівник обласного главку поліції Роман Козьяков.

Нагадаємо, у грудні минулого року на Кіровоградщині відбулося відкриття 30 поліцейської станції.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *