Кримінал

Вбивство 16-річної Вікторії Макаренко: суд залишив під вартою неповнолітнього підозрюваного в злочині

Сьогодні колегією суддів Кропивницького апеляційного суду залишено без задоволення апеляційні скарги сторони захисту хлопця, підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, та залишено без змін ухвалу слідчого судді, якою підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомили у прес-службі Апеляційного суду Кіровоградської області.

Неповнолітній хлопець підозрюється у вбивстві неповнолітньої дівчини в селі Кетрисанівка.

Нагадаємо, що попередньо поліція затримала підозрюваного у вбивстві 16-річної Вікторії Макаренко 14 серпня дівчина зникла, а невдовзі після пошуків її тіло знайшли у колодязі в Кропивницькому районі. Правоохоронці тоді затримали 16-річного підозрюваного у вбивстві.

Сторона захисту підозрюваного звернулася з апеляційними скаргами на ухвалу слідчого судді, просила обрати підозрюваному запобіжний захід не пов’язаний з триманням під вартою.

З метою нерозголошення даних досудового розслідування розгляд кримінального провадження апеляційним судом проводився у закритому судовому засіданні.

За результатами розгляду апеляційний суд постановив:

-Апеляційні скарги сторони захисту залишити без задоволення;

-ухвалу слідчого судді залишити без змін.

Таким чином, підозрюваний утримуватиметься під вартою до 15 години 10 хвилин 26 жовтня 2021 року.

Ухвала апеляційного суду набирає законної сили з дня її проголошення, є остаточною та оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *