Суспільство

Питання із ремонтом водогону в Долинській залишається відкритим

Нещодавно під стіни Кіровоградської ОДА приїздили мітингувати представники Долинської громади. Люди акцентували увагу на вирішенні питання недофінансування робіт із ремонту водогону, на що попередньо було виділено 11,7 мільйонів гривень. Пізніше ці кошти перерозподілили, і як наслідок – проблема із якістю та тарифом на воду досі не вирішена. Більше того, може не вирішитися взагалі, адже фінансування з ФРР закінчується уже в цьому році.

Учора, 30 серпня, відбулось засідання обласної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проєктів регіонального розвитку, які реалізуються за рахунок коштів ДФРР. Розглянули забезпечення водопостачання у місті Долинська.

Як зазначив перший заступник голови ОДА Ігор Кузьмін, не всі члени комісії були присутні, тож безпосередньо сьогодні прийняти конкретні рішення не було можливості. Вирішили відкрити засідання й обговорити нагальні питання.

“Натомість голосування запланували на наступний тиждень за умови наявності кворуму”, – ідеться, зокрема, на сайті Кіровоградської ОДА.

Відомо, що на водогон у Долинській потрібно 12 мільйонів.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *