Суспільство

На Кіровоградщині затримали чоловіка за спробу підкупити поліцейського

Житель Кіровоградської області намагався уникнути кримінальної відповідальності, запропонувавши неправомірну вигоду посадовцю районного відділу поліції. Про це повідомили у прокуратурі області.

За даними слідства, 48-річний чоловік, аби не потрапити за ґрати за зберігання наркотичного засобу, та подальше невжиття працівниками карного розшуку заходів щодо документування збуту ним наркотиків, запропонував посадовцю поліції щомісячну неправомірну вигоду у розмірі 500 доларів США.

Наразі фігуранта затримано. Йому уже повідомлено про підозру за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУНП України в Кіровоградській області, оперативний супровід – кіровоградське управління департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *