Суспільство

Міністерство оборони видало нагороду волонтерці з Кіровоградщини

Волонтерку та громадську активістку з селища Добровеличківка Вікторію Яремчук нагородили нагрудним знаком від Міністерства оборони України. Про це повідомила очільниця Центральноукраїнського осередку ВГО “Асоціація жінок України “Дія” Тетяна Нехайчук, інформує “Моє Місто“.

Жінку відзначили за мужність у пошуку військових, які потрапили в полон або зникли безвісти, волонтерську допомогу армії та підтримку матерів, які втратили своїх дітей на війні.

Як відзначає сама Вікторія Яремчук, волонтерською діяльністю вона почала займатися ще на початку війни на Сході України.

“Наша своєрідна команда хоч не така й велика, але сформована з дуже свідомих і небайдужих громадян Добровеличківщини. Кожного, хто долучається до нас, вважаємо маленькою перемогою. Це ще раз підтверджує: люди пам’ятають, що у нас триває війна, і щиро намагаються допомогти», – розповідає волонтерка.

У місцевому осередку громадської організації “Асоціація жінок України “Дія” Вікторія Яремчук опікується ще одним важливим напрямом: підтримує сім’ї, рідні яких загинули чи постраждали внаслідок конфлікту на війні. Зокрема вона допомагає відстоювати їм свої права, коли виникають проблеми з порозумінням в органах державної влади та місцевого самоврядування.

Довідково: медаль “Знак пошани” – відомча нагорода Міністерства оборони України. Присвоюється військовослужбовцям, працівникам Збройних Сил України та волонтерам за значний особистий внесок у справу розбудови, розвитку та забезпечення життєдіяльності армії.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *