Суспільство

Перед судом за вчинення хуліганських дій постане колишній патрульний

За процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області слідчими ДБР завершено досудове розслідування відносно колишнього інспектора взводу однієї з рот тактично-оперативного реагування Управління патрульної поліції в Кіровоградській області Департаменту патрульної поліції Нацполіції України за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого, ч. 2 ст. 296 КК України, тобто хуліганство вчинене групою осіб.

Наразі обвинувальний акт щодо колишнього патрульного спрямовано на судовий розгляд. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві, ідеться на сайті прокуратури області.

Як ми уже повідомляли раніше, 14 січня 2020 року у м. Олександрія інспектор разом із товаришем, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, побили громадянина та пошкодили транспортний засіб його дружини, завдавши їй матеріальної шкоди у сумі понад 25 тисяч гривень.

У разі доведення вини, обвинуваченим загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 4 років.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *