Політика

Кіровоградську ОДА може очолити нардеп Богдан Торохтій

фото – Весь Кіровоград

Сьогодні, 25 червня, уряд погодив звільнення очільника Кіровоградської ОДА Андрія Балоня. У цей же день НАБУ та СБУ проводили обшуки в його помешканні та в будівлі адміністрації.

За інсайдерською інформацією сайту “Прожектор“, головним претендентом на посаду глави Кіровоградської ОДА тепер є народний депутат з Кіровоградщини Богдан Торохтій.

БОГДАН ТОРОХТІЙ –  український адвокат, політик, народний депутат України 9-го скликання, член Комітету Верховної Ради з питань правової політики. Закінчив Київський національний університет внутрішніх справ (юридичний факультет), Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (факультет державного управління). Торохтій працював юрисконсультом у Філії публічного акціонерного товариства «Державна продовольчо-зернова корпорація України» — «Одеський зерновий термінал». Він був завідувачем юридичного сектору Державної інспекції сільського господарства в Кіровоградській області. Був кандидатом у народні депутати від партії «Слуга народу» на парламентських виборах 2019 року, № 105 у списку. На час виборів: юрисконсульт філії ПАД “Державна продовольчо-зернова корпорація України «Одеський зерновий термінал», безпартійний. Проживав у Кропивницькому.

 

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *